PRODAJA V ČASU RECESIJE

Strategija prodaje in vodenja, za gradnjo posla v težjih gospodarskih razmerah
Za prodajo so trenutno težki časi. Stranke manj naročajo, termini že sklenjenih poslov se prestavljajo, število ponudnikov se manjša in vsi pazijo na stroške. Mnoga podjetja so se prestrukturirala, kar se kaže v manjšem številu zaposlenih, ki so obremenjeni z večjo količino dela in zadolžitvami. Za zaključevanje posla je potrebno več časa. Večja je verjetnost, da nakupne odločitve padejo v vodo, stranke pa so manj naklonjene tveganjem. Poleg tega, so omejitve potovanj zmanjšale možnosti osebnih prodajnih srečanj. Tudi ko je kupec željan pogovarjati se o poslu, so pogajanja osredotočena le na ceno. Da bi bile stvari še slabše, so nove okoliščine vplivale na še višjo konkurenčnost na trgu, saj se prodajalci borijo za kose 'manjše pite'. Tekmovalci se zatekajo k "odkupu podjetij«. Katera so tri glavna načela za prodajo v času recesije?

Za prenos znanja izpolnite spodnje podatke (dokument je v angleščini)

Želeli bi vas obveščati o naših storitvah, o novostih v naši ponudbi in dogodkih, ki smo jih pripravili za vas.
Vse osebne podatke varujemo in jih bomo varovali v skladu s pozitivno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov in uredbo GDPR
Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za namen pošiljanja svojih e-novic in e-vabil.
Podatke  bomo hranili do vašega preklica. V kolikor želite preklicati prejemanje e-novic nam pošljite obvestilo o preklicu na e-naslov contac@linea-directa.eu. Na ta naslov nam lahko pošljete tudi kakršnakoli vprašanja ali zahteve v zvezi z vašimi osebnimi podatki ali prejetimi obvestili in novicami.

Nazaj